concert: Live in Concert - Drivin' Miss Daisy en John Carr in Cultureel Podium Studentertainment op WOENSDAG 25 NOVEMBER 2009

WO.
25 NOV
LIVE IN CONCERT - DRIVIN' MISS DAISY EN JOHN CARR 20:00 uur Cultureel Podium Studentertainment, Zwolle
2009
Hoofdprogramma John Carrie & Moor Green
Voorprogramma Drivin' Miss Daisy
Toegang 5 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 25 november 2009.
Dat is 5272 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Drivin’ Miss Daisy valt te omschrijven als singer/songwriter met lichte jazz en rockinvloeden. Minimalistisch, ruimtelijk gitaarspel, ondersteund door opzwepende baspartijen en melodieuze pianoklanken. Het slagwerk stuwt het geheel op genuanceerde en afwisselende wijze voort. Verwacht ongeveer een uur aan Luisterliedjes met een jazzy rockrandje.
John Carrie ontwikkelde zich in een paar jaar van straatzanger tot frontman van een gedreven live-act. Hij heeft podia gedeeld en voorprogramma’s gespeeld met artiesten als Heavy Trash, The Kings of Leon, Fishbone, Xavier Rudd en Spinvis. De muziek van John Carrie is moeilijk in een bepaald genre onder te brengen, maar met rockende folksongs, mooie ballads en een klein scheutje reggae heeft hij met zijn band, John Carrie and Moor Green, in 2007 de Winston popprijs gewonnen. Vanavond speelt John Carrie een intieme solo-set, check deze man voor hij doorbreekt!