concert: Cool Genius in Luxor Live op DONDERDAG 30 APRIL 2009

DO.
30 APR
COOL GENIUS Grote zaal / Main hall, 13:45 uur Luxor Live, Arnhem
2009
Hoofdprogramma Cool Genius

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 30 april 2009.
Dat is 5496 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Cool Genius
Cool Genius is tegendraads, luchtig en van tijd tot tijd bijzonder grappig. Hun muziek is allerminst voor de hand liggend en ze laden de verdenking op zich dat ze de draak steken met alle codes uit de popmuziek. Moeiteloos spelen ze alle genres die je kunt bedenken. Cool Genius wordt geïnspireerd door Beck, Prince, The Police, Sly Stone, Fun Loving Criminals, George Clinton, G-Love & Special Sauce, Frank Zappa, maar ook door oude spaghetti westernfilms als The Good, The Bad And The Ugly, de boeken van Herman Brusselmans en de absurdistische humor van Gummbah.
Cool Genius is geen onbekende bij Luxor Live. Ze maakten in 2008 deel uit van Luxor Live on Wheels en stonden op vr. 20.03.2009 in het voorprogramma van Racoon in een uitverkocht Luxor Live. Voor Koninginnedag op het podium op de Markt: Cool Genius.

Foto's van Cool Genius

Foto Cool Genius te Zwarte Cross 2009 Foto Cool Genius te Zwarte Cross 2009 Foto Cool Genius te Bevrijdingsfestival Overijssel 2008 Foto Cool Genius te Bevrijdingsfestival Overijssel 2008
 
Bekijk alle 4 foto's van Cool Genius