concert: Gregory Alan Isakov in De Bosuil op VRIJDAG 24 APRIL 2009

  • Gregory Alan Isakov
    The Lumineers - 10/03 - AFAS Live
VR.
24 APR
GREGORY ALAN ISAKOV 21:00 uur De Bosuil, Weert
2009
Hoofdprogramma Gregory Alan Isakov
Toegang nog niet bekend

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 april 2009.
Dat is 5480 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De jonge zeer getalenteerde singer-songwriter Gregory Alan Isakov komt op vrijdag 24 april naar de Bosuil. De in Zuid Afrika geboren en in Boulder – Colorado – woonachtige Isakov is dan voor de allereerste keer aan het toeren door Nederland en Europa.

In de VS toerde hij al met Kelly Joe Phelps, door wie hij ook is beinvloed, en stond hij o.a in het voorprogramma van Calexico. Andere inspiratiebronnen van Isakov zijn Leonard Cohen, Bruce Springsteen, Will Oldham, Missisipi John Hurt en Bob Dylan.

Isakov bracht tot nu toe drie CD's uit in eigen beheer: “Rust Colored Stone”, “Songs for October” en “That Sea, The Gambler”. Hij is al verschillende keren in de prijzen gevallen, zo won hij in 2007 Denver's Best Singer-Songwriter Award en was hij Telluride Troubadour Winner.

Isakov behoort tot de nieuwe generatie singer-songwriters en wordt in zijn thuisland als zeer veelbelovend beschouwd.

Foto's van Gregory Alan Isakov

Foto Gregory Alan Isakov te Once in a blue moon 2019 Foto Gregory Alan Isakov te The Lumineers - 10/03 - AFAS Live Foto Gregory Alan Isakov te The Lumineers - 10/03 - AFAS Live Foto Gregory Alan Isakov te The Lumineers - 10/03 - AFAS Live Foto Gregory Alan Isakov te Once in a blue moon 2019
 
Bekijk alle 5 foto's van Gregory Alan Isakov

Gerelateerd nieuws