concert: Pete Molinari (UK) in Rotown op WOENSDAG 14 JANUARI 2009 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pete Molinari (UK) in Rotown) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
14 JAN
PETE MOLINARI (UK) 21:30 uur Rotown, Rotterdam
2009
Hoofdprogramma Pete Molinari
Toegang 6,00

EXTRA INFORMATIE

Niet alleen Engelse tutjes weten raad met oude soulklanken. Er zijn ook blanke snotapen zoals Pete Molinari, die eigenlijk precies hetzelfde doen. Wel met iets meer invloeden uit de rock ‘n’ roll, teruggrijpend naar de authentieke folk van Woody Guthrie en Hank Williams. Opgegroeid op het Engelse platteland en ontdekt door Billy Childish valt Molinari vooral op door zijn wonderlijke stem. Het manneke evenaart daarbij de warmte van Roy Orbinson, maar klinkt evenzo doorleefd als Bob Dylan. Rauwe schoonheid en lyrische weemoed verpakt in puntgave songwriting. Pete Molinari is duidelijk niet van deze tijd en daarom zo hip als maar zijn kan. Na Crossing Border keert dit opmerkelijke talent terug voor een show tijdens EuroSonic en hier bij ons, in Rotown.

Tickets voor deze show kun je hier kopen, alsmede bij Rotown, Plato R'dam, Velvet R'dam, Velvet Delft en elke Primera in het land.