concert: Sjako! in Hedon op VRIJDAG 10 APRIL 2009 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sjako! in Hedon) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
10 APR
SJAKO! 21:00 uur Hedon, Zwolle
2009
Hoofdprogramma Sjako!
Voorprogramma Swamp Nouveau
Toegang 8,00

EXTRA INFORMATIE

Van oorsprong Haarlems powerrock-trio dat erin slaagt een goede mix tot stand te brengen tussen individueel vakmanschap, een experimenteel geluid en sterke liedjes. De band bestaat al sinds 1981 en bestaat uit Wouter Planteijdt (gitaar en zang), René van Barneveld (gitaar), Thijs Vermeulen (bas) en Richard Heijerman (drums). De bezetting van de band is nogal wisselend geweest. Veteranen Planteijdt en Vermeulen spelen al vanaf het begin samen, Heijerman is erbij sinds 1999 en Van Barneveld 'officieel' sinds 2005/06.
Acht jaar na het vorige album Page verschijnt in het najaar van 2008 de cd Lucky Spots. Naast de vele eigen nummers en Motel Blues van Loudon Wainwright III bevat de plaat ook covers van Bill Withers (Heartbreak Road) en Frank Zappa (Magic Fingers). Nog altijd maakt Sjako! doordachte songs met een ruw randje en als je ze in al die jaren nog nooit live gezien hebt wordt het nu toch echt tijd om ze in Zwolle te aanschouwen...

Foto's van Swamp Nouveau

Foto Swamp Nouveau te POPnl Award 2007 - 12/5 - Melkweg Foto Swamp Nouveau te POPnl Award 2007 - 12/5 - Melkweg
 
Bekijk alle 2 foto's van Swamp Nouveau

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws