concert: Riverside in Paradiso op WOENSDAG 10 DECEMBER 2008

  • Riverside (PL)
    Riverside -20/05 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Lazuli
    Lazuli - 7/12 - Boederij
    © Nico Reinders
WO.
10 DEC
RIVERSIDE Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2008
Hoofdprogramma Riverside (PL)
Voorprogramma Lazuli
Toegang 20,- excl. servicekosten + lidmaatschap

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 10 december 2008.
Dat is 5608 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De bands Riverside en Lazuli kunnen beiden gezien worden als dé beloftes van de nieuwe lichting bands in het progressieve rock genre. Riverside speelt muziek die laat denken aan onder andere Porcupine Tree, maar heeft inmiddels een eigen gezicht en in korte tijd al een goede naam opgebouwd. Lazuli speelt muziek die het beste omschreven kan worden als world art rock (denk aan Peter Gabriel meets King Crimson). Ze zijn live een ware sensatie, met name ook door het gebruik van verschillende soms wereldvreemde instrumenten.

Riverside is hard aan het werken aan de nieuwe cd, "Anno Domini High Definition" (AD HD) genaamd. Dit album zal voor de zomer 2009 uitkomen en belooft hun meest heavy cd tot nu toe te worden. In december onderbreken ze de opnames om een korte Europese tour te doen in grotere zalen met een grotere show. De “Reality Dream Tour” zal op 10 december Paradiso in Amsterdam aandoen!

Foto's van Riverside (PL), Lazuli

Foto Riverside (PL) te Riverside - 15/04 - Boerderij (Zoetermeer) Foto Riverside (PL) te Riverside - 25/07 - De Boerderij Foto Riverside (PL) te Riverside - 14/09/2022 - Melkweg Foto Riverside (PL) te Bospop 2023 Foto Riverside (PL) te Riverside - 17/10/2015 - Hedon Foto Riverside (PL) te Riverside - 15/04 - Boerderij (Zoetermeer)
 
Bekijk alle 101 foto's van Riverside (PL)
Bekijk alle 29 foto's van Lazuli

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden