concert: Airbourne in Vooruit op WOENSDAG 12 MAART 2025

  • Airbourne
    Fortarock 2013
  • Airbourne
    Airbourne - 24/10 - 013
    © Tim van Veen
WO.
12 MRT
AIRBOURNE 20:00 uur Vooruit, Gent
2025
Hoofdprogramma Airbourne
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Airbourne in Vooruit
Tickets Airbourne:
wo 12 mrt
Vooruit, Gent
€ 37,50

EXTRA INFORMATIE

De Australische formatie Airbourne bestaat uit vier mannen - Joel and Ryan O'Keeffe, Justin Street, Jarrad Morrice - die niets liever doen dan de meest vuige rock 'n' roll spelen, die je doet wanen in de jaren '70 en '80. Met hun eigen no-nonsense hardrock treden ze duidelijk in de voetsporen van de hardrock-legendes als AC/DC, The Angels en Rose Tattoo. Met al zes studioalbums op zak wisten zij de afgelopen jaren vele fans voor zich te winnen en veroverden zij vele festivals met hun aanstekelijke sound. Keer op keer zettem zij een explosieve en energieke show neer en ze zijn nog lang niet van plan om dat te stoppen. Let's raise the flag for Rock 'n Roll!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vooruit in Gent. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vooruit in Gent? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Airbourne in Vooruit plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Airbourne

Foto Airbourne te Airbourne - 13/10 - Melkweg Foto Airbourne te Airbourne - 15/11 - TivoliVredenburg Foto Airbourne te Into The Grave 2016 Foto Airbourne te Zwarte Cross 2014 - Dag 3 Foto Airbourne te Into The Grave 2016 Foto Airbourne te Airbourne - 15/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 96 foto's van Airbourne

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan