concert: Numidia in Theater Zuidplein op WOENSDAG 02 OKTOBER 2024

  • Numidia
    Back to Live Fieldlab festival pop
    © Irwan Notosoetarso
  • Numidia
    Back to Live Fieldlab festival pop
    © Irwan Notosoetarso
WO.
02 OKT
NUMIDIA 20:00 uur Theater Zuidplein, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Numidia
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Numidia in Theater Zuidplein
Tickets Numidia:
Weet waar je koopt!
wo 02 okt
Theater Zuidplein, Rotterdam
€ 29,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Maak kennis met Numidia, een van de meest veelzijdige zangeressen van Nederland. Haar muzikale reis begon op nationale televisie, waar ze schitterde in programma's als 'The Voice', 'Het Perfecte Plaatje' en 'Beste Zangers'. Dit najaar nodigt ze u uit voor een speciale avond in het theater, waar muziek en cultuur samenkomen in een intieme live setting.

Deze voorstelling is niet alleen een concert, maar een viering van muzikale diversiteit en culturele samensmelting. Kom langs en ervaar zelf hoe Numidia’s muziek de ruimte vult met emotie en energie, in een setting waar elk nummer een eigen verhaal vertelt. Dit is een unieke kans om Numidia’s passie en muzikale flair van dichtbij te beleven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Zuidplein in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Zuidplein in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Numidia in Theater Zuidplein plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Numidia

Foto Numidia te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2024 Foto Numidia te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Numidia te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Numidia te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Numidia te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2024 Foto Numidia te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2024
 
Bekijk alle 10 foto's van Numidia

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws