concert: Tindersticks in Koninklijk Theater Carré op DINSDAG 11 MAART 2025

  • Tindersticks
    Tindersticks - 11/3 - Melkweg
    © Gertjan van der Loo
  • Tindersticks
    Tindersticks - 11/3 - Melkweg
    © Gertjan van der Loo
DI.
11 MRT
TINDERSTICKS 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Tindersticks
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tindersticks in Koninklijk Theater Carré
Tickets Tindersticks:
Weet waar je koopt!
di 11 mrt
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 45,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Het is nu officieel: vijf jaar na ‘No Treasure but Hope’ (2019) en drie jaar na ‘Distractions’ (2021) onthult Tindersticks op 13 september hun veertiende album. ‘Soft Tissue’ is het geluid van een band geïnspireerd door een intens verlangen om zichzelf te blijven verrassen. Net als de eerste single, “Falling, the light", dompelt Tindersticks ons onder in de vele facetten van een introspectief en poëtisch universum. Even elegant als altijd bevestigt de band zijn status als tijdloos symbool van de Britse muziekscene. Hun repertoire, ergens tussen duisternis en licht, blijft zich vermenigvuldigen met belichamingen en muzikale identiteiten. Vrij van narcisme heeft hij altijd een vernieuwende en eerlijke blik weten te behouden om de melancholie te verheffen. En we kunnen er geen genoeg van krijgen. Tindersticks, die gespecialiseerd zijn in innerlijke duiken en lyrische fantasievluchten, maken zich op voor de onthulling van hun veertiende studioalbum, dat ons ongetwijfeld weer op een onvergetelijke muzikale reis zal meenemen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tindersticks in Koninklijk Theater Carré plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Tindersticks

Foto Tindersticks te Cross-Linx Eindhoven 2010 Foto Tindersticks te Tindersticks - 9/12 - Oosterpoort Foto Tindersticks te Tindersticks - 9/12 - Oosterpoort Foto Tindersticks te Tindersticks - 11/3 - Melkweg Foto Tindersticks te Tindersticks - 11/3 - Melkweg Foto Tindersticks te Cross-Linx Eindhoven 2010
 
Bekijk alle 19 foto's van Tindersticks

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen