concert: 024 X Yes-r in Doornroosje op VRIJDAG 05 JULI 2024

  • Yes-R
    WiSH Outdoor 2019
    © Filip Heidinga
VR.
05 JUL
024 X YES-R 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Yes-R
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets 024 X Yes-r in Doornroosje
Tickets 024 X Yes-r:
Weet waar je koopt!
vr 05 jul
Doornroosje, Nijmegen
€ 7,50

EXTRA INFORMATIE

Rapper, presentator en acteur Yes-R komt naar Doornroosje. Omdat er weinig uitgaansmogelijkheden zijn voor jongeren onder de 18 is is er deze avond in Doornroosje een speciaal jongerenfeest. Met als headliner niemand minder dan Yes-R belooft dit een dikke avond te worden. Een feest dat we nog lang zullen herinneren, vol positieve energie en geweldige muziek door Yes-R en verschillende DJ’s.

Yes-R begon al op zijn 12e met rappen. Na nog geen jaar deed hij mee aan een talentenjacht, waarin hij direct de tweede plaats behaalde. Daarna ging de carrière van Yes-R in sneltrein vaart. In 2003 introduceerde rapper Negativ hem bij Lange Frans van D-Men, die zijn producer werd. Niet veel later ging Yes-R solo verder waar hij diverse hits scoorde. Inmiddels is hij niet alleen bekend als rapper maar ook als presentator en acteur.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat 024 X Yes-r in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Yes-R

Foto Yes-R te Out of Control 2013 Foto Yes-R te TMF Awards - 13 oktober - HMH Foto Yes-R te WiSH Outdoor 2019 Foto Yes-R te Lil Wayne - 6/10 - Heineken Music Hall Foto Yes-R te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome Foto Yes-R te Lil Wayne - 6/10 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 7 foto's van Yes-R

Gerelateerde festivals