concert: Arrested Development in Poppodium Cpunt op VRIJDAG 19 JULI 2024

VR.
19 JUL
ARRESTED DEVELOPMENT 21:00 uur Poppodium Cpunt, Hoofddorp
2024
Hoofdprogramma Arrested Development
Toegang 29,50

EXTRA INFORMATIE

De multi-platina, Grammy Award-winnende groep Arrested Development levert een energie op het podium, aan dorstig publiek dat hun ziel wil lessen! Het is meer dan twintig jaar geleden dat de toen nieuwe groep genaamd Arrested Development de door gangsta gedomineerde wereld van hiphop bekritiseerde met uitdagende teksten van hoop.

Over Arrested Development:
Blijkbaar was de wereld klaar voor de verandering, want Arrested Development werd de eerste hiphopartiest ooit die de Grammy voor "beste nieuwe artiest" ontving (een onderscheiding die het vandaag de dag nog steeds in die categorie handhaaft). Daarnaast ontving de groep ook een Grammy Award voor "beste rapsingle" voor hun anthem Tennessee. Het nummer is genoemd als een van de 500 nummers die Rock and Roll hebben gevormd door de Rock and Roll Hall of Fame, en staat in de top 100 beste nummers van de jaren 90 door VH1.

Het meemaken van een concert van Arrested Development is een opbeurend en spiritueel evenement, verpakt in één groot feest.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Poppodium Cpunt in Hoofddorp. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Poppodium Cpunt in Hoofddorp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Arrested Development in Poppodium Cpunt plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws