concert: Hippotraktor / Cobra The Impaler in Gigant op VRIJDAG 27 SEPTEMBER 2024

  • Cobra the Impaler
    Helldorado 2022
    © Dave van Hout
VR.
27 SEP
HIPPOTRAKTOR / COBRA THE IMPALER Popzaal, 20:30 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Toegang €20

EXTRA INFORMATIE

Het Mechelse Hippotraktor duikt met hun progressive/ post-metal in de diepten van geluid en emotie om een ervaring te creëren die verder gaat dan conventionele muziek. Met het debuutalbum Meridian uit 2021 behandelden ze thema’s als isolatie, zelfontdekking en het vergoddelijken van natuurlijke krachten. In juli van dit jaar volgt het tweede album Stasis. Met deze nieuwe plaat presenteert de band een reeks zinderende, verschroeiende nummers. De band opereert op het kruispunt van de meedogenloze grooves van Meshuggah en de kolossale, ritmische kracht van Gojira. Begin dit jaar verpletterden de Belgische mannen nog ESNS, nu is het tijd voor Apeldoorn!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hippotraktor / Cobra The Impaler in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cobra the Impaler, Hippotraktor

Foto Cobra the Impaler te Helldorado 2022 Foto Cobra the Impaler te Into The Grave 2023 - dag 1 Foto Cobra the Impaler te Into The Grave 2023 - dag 1 Foto Cobra the Impaler te Haltpop 2023 Foto Cobra the Impaler te Into The Grave 2023 - dag 1 Foto Cobra the Impaler te Into The Grave 2023 - dag 1
 
Bekijk alle 14 foto's van Cobra the Impaler

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws