concert: Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA in Het Bolwerk op VRIJDAG 08 NOVEMBER 2024

  • Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA
    Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023
    © Anja de Bruijn
  • Boskat
    Nirwana Tuinfeest 2019 - Zaterdag
    © Filip Heidinga
VR.
08 NOV
RUDEBOY PLAYS URBAN DANCE SQUAD FEAT. DJ DNA 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Voorprogramma Boskat
Toegang VVK € 27/ Deur € 30

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In 2021 begint frontman Rudeboy het werk van Urban Dance Squad weer live uit te voeren met een set die bestaat uit nummers van alle platen die de band heeft gemaakt. Hij verzamelt een groep ervaren muzikanten en omdat hij het niet gepast vindt om in zijn eentje de legacy van Urban Dance Squad te dragen vraagt hij de originele UDS DJ DNA om ook aan te sluiten. Na succesvolle tournees in België en Frankrijk (o.a. Hellfest) werden de eerste shows in Nederland (Vera, Tivoli en Effenaar) in no time uitverkocht. De band is inmiddels zo goed ingespeeld dat er net als in de geest van de originele Urban Dance Squad vrij wordt gespeeld en er een vergelijkbare energie wordt opgeroepen.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert gaat op maandag 20 mei 2024 12:00 van start.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA, Boskat

Foto Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023 Foto Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023 Foto Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023 Foto Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023 Foto Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023 Foto Boskat te Popronde Eindfeest 2018 - 24/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 5 foto's van Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA
Bekijk alle 10 foto's van Boskat

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws