concert: MEAU in Hedon op WOENSDAG 13 NOVEMBER 2024

  • MEAU
    Pinkpop 2022 -Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • MEAU
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
WO.
13 NOV
MEAU Grote zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2024
Hoofdprogramma MEAU
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets MEAU in Hedon
Tickets MEAU:
Weet waar je koopt!
wo 13 nov
Hedon, Zwolle
€ 32,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Naast haar deelname aan Beste Zangers volgde een uitverkochte clubtour door Nederland en België, en stond MEAU maar liefst veertien keer in Ahoy tijdens de Vrienden Van Amstel. Na een festivalzomer met optredens op o.a. Concert At Sea en Pukkelpop, duikt MEAU met haar band dit najaar opnieuw de poppodia in. Haar liedjes zijn gevoelig, dansbaar, dromerig en catchy tegelijk. MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights, in het koor van Kinderen voor Kinderen. Daarna ontwikkelde MEAU zich snel: ze deed de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-academie en richtte zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser, Sasha Alex Sloan en Holly Humberstone.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat MEAU in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van MEAU

Foto MEAU te Pinkpop 2022 -Zondag Foto MEAU te Paaspop 2023 - Vrijdag Foto MEAU te MEAU - 17/12 - Melkweg Foto MEAU te Paaspop 2023 - Vrijdag Foto MEAU te MEAU / 06/03 TivoliVredenburg Foto MEAU te MEAU / 06/03 TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 45 foto's van MEAU

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws