concert: Sticks in Openluchttheater De Pinkenberg op ZATERDAG 15 JUNI 2024

  • Sticks
    Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Sticks
    Dauwpop 2023
    © Anne-Marie Kok
ZA.
15 JUN
STICKS 20:00 uur Openluchttheater De Pinkenberg, Rozendaal
2024
Hoofdprogramma Sticks
Toegang voorverkoop: € 17,50
aan de deur: € 20,00

EXTRA INFORMATIE

Wendelien Wouters presenteert: Lampje Erop
In de theatrale talkshow Lampje er op geeft Wendelien Wouters het podium aan 'gewone' mensen met een bijzonder verhaal. Dit keer over de Nederlandse taal. Rake interviews en kunstzinnige intermezzo’s wisselen elkaar af. Met als speciale gasten rapper Sticks en spoken word artieste Veronique Efomi, die allebei voor ons zullen optreden.

Junte Uiterwijk a.k.a Sticks staat al sinds 1998 aan de top van de Nederlandse hiphop. Met Opgezwolle, Great Minds, Fakkelbrigade, Dazzled Sticks en zeker een album of 10 op zijn naam kunnen we rustig stellen dat Sticks een levende legende is. Zijn grootste bekendheid verwierf Sticks natuurlijk met Opgezwolle. Na Opgezwolle ging hij met Rico, Typhoon en producer ART verder onder de naam Fakkelbrigade. Als deze groep hebben ze hun populaire ‘Colucci Era’ album uitgebracht, met als populairste nummer ‘Colucci’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sticks in Openluchttheater De Pinkenberg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Sticks

Foto Sticks te Bevrijdingsfestival Overijssel 2024 Foto Sticks te Typhoon - 28/9 - Mezz Foto Sticks te Dauwpop 2023 Foto Sticks te Dauwpop 2023 Foto Sticks te Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag Foto Sticks te Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag
 
Bekijk alle 11 foto's van Sticks

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws