concert: Stef Bos - Tijd om stil te staan in TivoliVredenburg op VRIJDAG 27 JUNI 2025

VR.
27 JUN
STEF BOS - TIJD OM STIL TE STAAN Grote Zaal, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2025
Hoofdprogramma Stef Bos
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Stef Bos - Tijd om stil te staan in TivoliVredenburg
Tickets Stef Bos - Tijd om stil te staan:
Weet waar je koopt!
vr 27 jun
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 41,25

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In de voorstelling Tijd om stil te staan speelt het nieuwe album van Stef Bos met de gelijknamige titel de hoofdrol. Een verzameling songs die de afgelopen jaren zijn ontstaan bij het overschrijden van de drempel van 60. Uitgesproken, ingetogen en tegelijk gepassioneerder dan ooit. Geschreven door een zanger die in de creatieve bloei van zijn leven zit. Jonger in zijn hoofd dan toen hij jong was omdat hij zichzelf meer in het grote perspectief ziet en het ego in een grijze zak voor de deur werd gezet. Een man die altijd zijn eigen weg is gegaan en die de afgelopen jaren een eigen balans heeft gevonden tussen de zanger, de verhalenverteller en de cabaretier die hij is, levend op het drielandenpunt van Vlaanderen, Nederland en Zuid Afrika.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Stef Bos - Tijd om stil te staan in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws