concert: Ben Forte in TivoliVredenburg op DINSDAG 11 JUNI 2024

  • Ben Forte
    Popronde Nijmegen 2022
    © Irwan Notosoetarso
DI.
11 JUN
BEN FORTE Cloud Nine, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Ben Forte
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ben Forte in TivoliVredenburg
Tickets Ben Forte:
Weet waar je koopt!
di 11 jun
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 19,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De jonge Utrechtse zanger/rapper/toetsenist Ben Forte maakt goed in het gehoor liggende, Nederlandstalige pop. In zijn sound hoor je invloeden uit de hiphop – muzikale inspiratie vindt hij in acts als Twenty One Pilots, Ed Sheeran en Chef’Special. Bij al die vrolijkheid durft Ben Forte ook kwetsbaar te zijn, met songteksten over onzekerheid, verlies en het zoeken naar geluk. In 2023 verscheen de ep Hoe Liefde Klinkt (met daarop de catchy single Dat Ene Bankje), een debuutalbum komt eraan. Met zijn drummer zet Ben Forte een energieke liveshow neer waarbij het draait om gevoel en saamhorigheid!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ben Forte in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ben Forte

Foto Ben Forte te CLAUDE - 12/04 - Luxor Live Foto Ben Forte te Popronde Nijmegen 2022 Foto Ben Forte te Ben Forte / Faske - 16/06 - Mezz Foto Ben Forte te Ben Forte / Faske - 16/06 - Mezz Foto Ben Forte te Ben Forte / Faske - 16/06 - Mezz Foto Ben Forte te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 19 foto's van Ben Forte

Gerelateerd nieuws