concert: Kovacs in TivoliVredenburg op ZATERDAG 30 NOVEMBER 2024

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
ZA.
30 NOV
KOVACS Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Kovacs
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kovacs in TivoliVredenburg
Tickets Kovacs:
Weet waar je koopt!
za 30 nov
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 32,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse zangeres Kovacs heeft een uniek stemgeluid dat afwisselend doet denken aan Etta James, Amy Winehouse en Shirley Bassey, de songs die ze schrijft zijn zo rauw dat het soms fysiek pijn doet. Dit najaar keert Kovacs terug naar de podia met haar show Catharsis, waarin ze op zoek gaat naar haar ‘higher powers’. Voor het eerst zal de zangeres niet alleen haar kunst vocaal uitdragen, maar ook fysiek de toeschouwers overspoelen met haar multi-kunstzinnige catharsis. Het wordt een overweldigende voorstelling waarin Kovacs tot de essentie komt: muziek vanuit haar ziel!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kovacs in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Kovacs - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs & Metropole Orkest - 19/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Kovacs te Paaspop 2019 - Zondag Foto Kovacs te Kovacs - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Paaspop Schijndel 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 189 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws