concert: liedjes van Harry Bannink - try-out in Beauforthuis op WOENSDAG 29 MEI 2024

WO.
29 MEI
LIEDJES VAN HARRY BANNINK - TRY-OUT 20:15 uur Beauforthuis, Austerlitz
2024
Toegang 22,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Bariton Thomas Oliemans en pianist Bert van den Brink spelen vandaag liedjes van Harry Bannink, de componist die verantwoordelijk was voor Duiffies en vele andere liedjes in Annie M.G. Schmidt-musicals en jeugdprogramma’s als Sesamstraat en Het Klokhuis.

Thomas heeft dierbare herinneringen aan de jaren dat hij de componist heeft gekend. “Ik zie hem als mijn muzikale grootvader.” Behalve waardevolle tips die Oliemans kreeg van de toonzetter (“zo wilde hij graag genoemd worden”), gebruikt hij ook zijn ervaring in het klassieke lied- en operarepertoire.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Beauforthuis in Austerlitz. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Beauforthuis in Austerlitz? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat liedjes van Harry Bannink - try-out in Beauforthuis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]