concert: Novastar in Capitole op ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2024

  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
ZA.
14 SEP
NOVASTAR 20:00 uur Capitole, Gent
2024
Hoofdprogramma Novastar
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Novastar in Capitole
Tickets Novastar:
za 14 sep
Capitole, Gent
€ 35,84 - 50,40

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Noem ‘The Best Is Yet To Come’ geen best off-plaat, want daar houdt Joost Zweegers niet van. ‘Be great or be gone’ is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt. De slagzin die ervoor zorgt dat Novastar ook nu nog relevanter dan ooit is en die ervoor zorgt dat deze songwriter blijft parels afleveren. Maar kompanen Mikey Rowe & Andrew Britton konden hem overtuigen om een verzameling van zijn meest geliefde nummers in een nieuw jasje te steken. De plaat moest eveneens een live-feel krijgen, en dankzij pianist Mikey Rowe (Noel Gallagher's High Flying Birds), gitarist Andy Britton (Top Gear soundtracks), gitarist Skin Tyson (Robert Plant), drummer Keith Prior (David Gray) en bassist Erik Rademakers (Selah Sue) lukte dat.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Capitole in Gent. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Capitole in Gent? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Novastar in Capitole plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Novastar

Foto Novastar te Dauwpop 2009 Foto Novastar te Rock Zottegem 2015 Foto Novastar te Festival deBeschaving 2014 Foto Novastar te Westerpop 2016 Foto Novastar te Novastar - 16/12 - TivoliVredenburg Foto Novastar te Novastar - 16/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 142 foto's van Novastar

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws