concert: modernlove. in Rotown op ZATERDAG 16 NOVEMBER 2024

  • modernlove.
    Modernlove. - 09/10 - Paradiso
    © Eva Ruiten
ZA.
16 NOV
MODERNLOVE. 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma modernlove.
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets modernlove. in Rotown
Tickets modernlove.:
Weet waar je koopt!
za 16 nov
Rotown, Rotterdam
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

De Ierse indierockers modernlove. gaan weer op tournee om de aankomende release van hun vierde EP te vieren. Afgelopen jaar verkocht de band talloze shows in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Amerika uit. Middels hun muziek slaagt modernlove. erin om het verhaal te vertellen van twintigers die gewoon proberen hun weg te vinden in de wereld. Dit doen ze met aanstekelijke indiepopdeuntjes doorspekt met pittige rockriffs.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat modernlove. in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van modernlove.

Foto modernlove. te modernlove. - 30/10 - Paradiso Foto modernlove. te Modernlove. - 09/10 - Paradiso Foto modernlove. te modernlove. - 30/10 - Paradiso Foto modernlove. te modernlove. - 30/10 - Paradiso Foto modernlove. te Modernlove. - 09/10 - Paradiso Foto modernlove. te modernlove. - 30/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 20 foto's van modernlove.

Gerelateerde concerten