event: Emo Night Mainland in Merleyn op ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2024

ZA.
31 AUG
EMO NIGHT MAINLAND 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Emo Night Mainland in Merleyn
Tickets Emo Night Mainland:
Weet waar je koopt!
za 31 aug
Merleyn, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

t’s Not A Phase, Mom! Op 31 augustus komt Emo Night Mainland met ‘The RAWR Tour’ naar Merleyn. Trek je skinny jeans en je zwarte bandshirt uit de kast en schreeuw mee met jouw favoriete 00’s emo, poppunk, metalcore en punkrock songs.

De dj-teams van Emo Night Mainland draaien jouw favoriete anthems die vroeger op je MP3 speler stonden en nu nog steeds je Spotify Wrapped sieren. Zo komen er veel klassiekers voorbij van Good Charlotte, A Day To Remember, My Chemical Romance, Fall Out Boy, Bring Me The Horizon en 30 seconds to Mars, maar knallen ook de nieuwe hits voorbij van bijvoorbeeld Neck Deep, Stand Atlantic, Beartooth en Holding Absence.
So call all your friends, want dit is een avond om niet te vergeten. De deuren gaan om 22:00 uur open en het laatste nummer zal zijn g-noot om 03:00 uur uitblazen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Merleyn in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Emo Night Mainland in Merleyn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]