concert: Interpol in Paradiso op DINSDAG 29 OKTOBER 2024

  • Interpol
    Lowlands 2011 - dag 3
    © Marcel Poelstra
  • Interpol
    Lowlands 2011 - dag 3
    © Marcel Poelstra
DI.
29 OKT
INTERPOL Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Interpol
Voorprogramma Dust
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Interpol in Paradiso
Tickets Interpol:
Weet waar je koopt!
di 29 okt
Paradiso, Amsterdam
€ 45,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Uitgebracht in 2004, bevestigde 'Antics' Interpols positie als één van de meest invloedrijke bands van hun generatie. De donkere, atmosferische landschappen van Daniel Kessler en Samuel Fogarino, in combinatie met frontman Paul Banks' kenmerkende baritonstem, hebben sterke tracks voortgebracht zoals 'Slow Hands', 'Evil' en 'C'mere'.

Opgericht in New York City, wist Interpol al snel indruk te maken met hun unieke mix van post-punk, shoegaze en darkwave-invloeden. Het debuutalbum, 'Turn On The Bright Lights', een groot succes, betekende dat de band zich vestigde als een belangrijke kracht in de alternatieve muziek. Gedurende hun carrière heeft Interpol zeven veelgeprezen studioalbums uitgebracht, waaronder 'The Other Side Of Make-Believe' in 2022, en wereldwijd meer dan een miljoen platen verkocht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Interpol in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Interpol, Dust

Foto Interpol te Paléo 2023 Foto Interpol te Lowlands 2011 - dag 3 Foto Interpol te Best Kept Secret 2014 - dag 1 Foto Interpol te Lowlands 2011 - dag 3 Foto Interpol te Roskilde 2005 Foto Interpol te Interpol - 27/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 57 foto's van Interpol

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen