concert: White Lies in TivoliVredenburg op DINSDAG 18 JUNI 2024

  • White Lies
    Crammerock 2012
    © Damon De Backer
  • White Lies
    Rock Werchter 2011
    © Bart Heemskerk
DI.
18 JUN
WHITE LIES Pandora, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma White Lies
Concert uitverkocht
White Lies in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
di 18 jun
White Lies
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 37,25

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor White Lies aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De Engelse indierockband White Lies komt voor twee intieme shows naar onze Pandora en speelt elke avond een album! Vanavond is dat Ritual (2011), morgenavond Big TV (2013). White Lies brak in 2009 door met gejaagde post-punk in de stijl van Interpol en Editors, al noemt de band zelf Talking Heads als grote inspiratiebron. Eightiessynths, rockgitaren, meezingrefreinen, bombastisch als het kan, ingetogen als het moet – dat is de sound van White Lies. Op hun tweede plaat Ritual vind je de hit Bigger Than Us, maar ook fanfavorieten als Strangers, Holy Ghost en The Power & The Glory!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat White Lies in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van White Lies

Foto White Lies te White Lies - 20/04 - Maassilo Foto White Lies te Rock Werchter 2014 - dag 1 Foto White Lies te White Lies - 21/04 - Paard Foto White Lies te White Lies - 14/10 - Doornroosje Foto White Lies te Rockin' Park Foto White Lies te Pinkpop 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 181 foto's van White Lies

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws