concert: Meschiya Lake (solo) in De Spot op ZATERDAG 06 JULI 2024

ZA.
06 JUL
MESCHIYA LAKE (SOLO) 20:00 uur De Spot, Middelburg
2024
Hoofdprogramma Meschiya Lake (solo)
Toegang 12 euro

EXTRA INFORMATIE

Punk Jazz-pionier Meschiya Lake is een bijzondere artiest met een unieke muzikale stijl. Lake is geboren in Californië en groeide op met een liefde voor verschillende muziekstijlen, van jazz en blues tot punk en Americana.

Haar repertoire omvat zowel originele composities als klassieke bluesnummers die ze op een geheel eigen manier interpreteert met haar rauwe, authentieke stem.

Voor het eerst sinds de pandemie keert ze terug naar Nederland met een intieme, uitgeklede uitvoering van originele Americana-composities en vintage bluesfavorieten. Samen met de gitarist van Little Big Horns, Russell Welch, laat het grensverleggende duo zien hoe ze emotie en authenticiteit in songwriting combineren met meesterschap in muzikaliteit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Spot in Middelburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Spot in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Meschiya Lake (solo) in De Spot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten