concert: Alceu Valença / Orquestra Ouro Preto in TivoliVredenburg op MAANDAG 03 FEBRUARI 2025

MA.
03 FEB
ALCEU VALENÇA / ORQUESTRA OURO PRETO Grote Zaal, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2025
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Alceu Valença / Orquestra Ouro Preto in TivoliVredenburg
Tickets Alceu Valença / Orquestra Ouro Preto:
Weet waar je koopt!
ma 03 feb
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 45,34 - 56,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Eén van de meest invloedrijke artiesten uit Brazillië komt naar Nederland. De succesvolle singer-songwriter Alçeu Valença mixt zijn muzikale roots uit Pernambuco met hedendaagse grooves. Een bijzondere samenwerking tussen de singer-songwriter uit Pernambuco en het orkest uit Minas Gerais zal begin 2025 in vier landen te zien en horen zijn, waaronder Nederland. Het concert brengt thema's samen uit de twee live-albums die de essentie van het project vormen: 'Valencianas I', opgenomen in Belo Horizonte in 2014 en winnaar van de Braziliaanse Muziekprijs - en 'Valencianas II', opgenomen in het Casa da Música in Porto, Portugal, in 2020.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Alceu Valença / Orquestra Ouro Preto in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]