event: Hans Klok - Face the Future in Parktheater op VRIJDAG 01 NOVEMBER 2024

VR.
01 NOV
HANS KLOK - FACE THE FUTURE 20:00 uur Parktheater, Eindhoven
2024
Hoofdprogramma Hans Klok
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Hans Klok - Face the Future in Parktheater
Tickets Hans Klok - Face the Future:
Weet waar je koopt!
vr 01 nov
Parktheater, Eindhoven

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken.

Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024.

Echter, deze digitale dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen.

Face the Future is een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Parktheater in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Parktheater in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hans Klok - Face the Future in Parktheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws