concert: Blanks in TivoliVredenburg op DONDERDAG 19 DECEMBER 2024

  • Blanks
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Blanks
    On The Road Again 2021
    © Nonja de Roo
DO.
19 DEC
BLANKS Pandora, 19:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Blanks
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blanks in TivoliVredenburg
Tickets Blanks:
Weet waar je koopt!
do 19 dec
TivoliVredenburg, Utrecht

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Indiepop vol feelgoodvibes, catchy melodieën, zomerse gitaarriffs en retrosynths. Blanks, het soloproject van Nederlandse producer/songwriter Simon de Wit, maakt muziek waar je energie van krijgt. Via YouTube bouwde Blanks een internationaal publiek op en met zijn online succes als springplank ontwikkelde hij zich tot een energieke liveact – hij speelde op onder meer ESNS, New York Indie Week en Reeperbahn Festival. Als producer van MEAU en Pommelien Thijs scoorde hij in 2023 hit na hit, maar 2024 wordt het jaar van Blanks: dit najaar doet hij zijn grootste tour als headliner door de VS en Europa!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blanks in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Blanks

Foto Blanks te Blanks - 12/03 - TivoliVredenburg Foto Blanks te Blanks - 07/10 - Doornroosje Foto Blanks te Blanks - 20/10 - Paard Foto Blanks te Blanks - 12/03 - TivoliVredenburg Foto Blanks te Blanks - 20/10 - Paard Foto Blanks te Blanks - 07/10 - Doornroosje
 
Bekijk alle 57 foto's van Blanks

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws