concert: Yellowcard in TivoliVredenburg op DINSDAG 19 NOVEMBER 2024

  • Yellowcard
    Groezrock 2012
  • Yellowcard
    Vans Warped Tour NL 2013
    © Tim van Veen
DI.
19 NOV
YELLOWCARD Ronda, 19:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Yellowcard
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Yellowcard in TivoliVredenburg
Tickets Yellowcard:
Weet waar je koopt!
di 19 nov
TivoliVredenburg, Utrecht

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Yellowcard is een Amerikaans pop punk/rock kwartet dat sinds 1997 bestaat. Ze vallen op door het gebruik van een klassiek geschoolde violist. De line-up van de band bestaat uit Ryan Key (zang, gitaar), Sean Mackin (viool, achtergrond zang), Ryan Mendez (gitaar achtergrond zang), Longineu W. Parsons III (drums, percussie) en Josh Portman (basgitaar).
Meteen in 1997 komt 'Midget Tossing' uit. Op het album 'Where We Stand' laat de band een andere stijl horen, ze gaan van hardcore punk naar pop punk. Hierdoor hebben ze even geen stabiele fanbase meer en beginnen ze hiermee opnieuw. In 2001 komt 'One for the Kids' uit. Dit album wordt goed ontvangen. Op het volgende album 'Ocean Avenue' staat de hit 'Way Away'. Ook de gelijknamige hit van het album wordt een groot succes. Na een aantal jaar succesvol touren komt ook het volgende album 'Lights and Sounds' uit. De band zegt dat nieuwe en oude fans blij zullen zijn met het volgende album 'Paper Walls' uit 2007.
In 2008 stopt de band, maar komt in augustus 2010 weer samen. Hierop volgt het album 'When You're Through Thinking, Say Yes' en er wordt weer volop getourd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yellowcard in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Yellowcard

Foto Yellowcard te Vans Warped Tour NL 2013 Foto Yellowcard te Yellowcard - 7/12 - Melkweg Foto Yellowcard te Groezrock 2012 Foto Yellowcard te Yellowcard - 7/12 - Melkweg Foto Yellowcard te Yellowcard - 7/12 - Melkweg Foto Yellowcard te Yellowcard - 7/12 - Melkweg
 
Bekijk alle 26 foto's van Yellowcard

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen