event: Lagos In Nl in EKKO op ZATERDAG 11 MEI 2024

ZA.
11 MEI
LAGOS IN NL 23:30 uur EKKO, Utrecht
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lagos In Nl in EKKO
Tickets Lagos In Nl:
Weet waar je koopt!
za 11 mei
EKKO, Utrecht
€ 10,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Een onversneden afrobeats-ervaring, dat is wat clubnacht Lagos in NL naar EKKO brengt op zaterdag 11 mei.
De Afrobeats sound, gedragen door internationale supersterren als Burna Boy, Rema en Wizkid (Just to name a few) is al lang niet meer weg te denken uit hitlijsten en clubs.
Deze groei van het genre maakt ook plaats voor verbreding: Alté , gedragen door artiesten als Aamaarae, Odunsi (The Engine) en Cruel Santino, mengt Afrobeats met indie-invloeden. Ook rauwere, hardere geluiden komen op, zoals songs van Asake, ODUMODUBLVCK en de instrumentals van DJ YK MULE.
Ook de elektronische Amapiano sound, door artiesten als Kabza de Small, Uncle Waffles en DJ Maphorisa, is niet meer uit de clubs weg te denken. Om deze unieke muzikale mix en de ongeëvenaarde sfeer van Nigeriaanse afrobeats-feesten ook hier te kunnen ervaren, ontstond Lagos in NL. ‘Cause there ain’t no party like a Lagos party’
//LINE-UP
T.B.A

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lagos In Nl in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]