concert: Paceshifters in Merleyn op ZATERDAG 05 OKTOBER 2024

  • Paceshifters
    Deep Purple - 4/12 - HMH
    © Bianca Stommel
  • Paceshifters
    Deep Purple - 4/12 - HMH
    © Bianca Stommel
ZA.
05 OKT
PACESHIFTERS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Paceshifters
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Paceshifters in Merleyn
Tickets Paceshifters:
Weet waar je koopt!
za 05 okt
Merleyn, Nijmegen
€ 19,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het Nederlandse alternatieve rock trio Paceshifters bestaat alweer ruim 15 jaar, en heeft een cultstatus opgebouwd met een rauwe sound en energieke liveshows.

Dit najaar verschijnt het nieuwe album ‘Out and Outer’ van Paceshifters op Excelsior. Paceshifters schreef hun muziek altijd vanuit een liveperspectief maar besloot voor hun nieuwe album juist voor de tegenovergestelde aanpak te kiezen. Een gedurfde keuze met als resultaat een echt ‘luisteralbum’ volgens ze band zelf. Het geluid op de nieuwe plaat heeft stadionrockallure maar flirt ook met shoegaze en postpunk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Merleyn in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Paceshifters in Merleyn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Paceshifters

Foto Paceshifters te Come As You Are 2017 Foto Paceshifters te Kliko Fest 2021 - Patronaat Foto Paceshifters te Wolfmother - 24/07 - Melkweg Foto Paceshifters te Stone Rock Festival 2016 Foto Paceshifters te Wende's Kaleidoscoop Foto Paceshifters te Stone Rock Festival 2016
 
Bekijk alle 118 foto's van Paceshifters

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws