concert: Eloi Youssef & Kamerata Zuid in Schouwburg Concertzaal Tilburg op VRIJDAG 07 MAART 2025

VR.
07 MRT
ELOI YOUSSEF & KAMERATA ZUID Schouwburg, 20:00 uur Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
2025
Hoofdprogramma Eloi Youssef Kamerata Zuid
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eloi Youssef & Kamerata Zuid in Schouwburg Concertzaal Tilburg
Tickets Eloi Youssef & Kamerata Zuid:
Weet waar je koopt!
vr 07 mrt
Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
€ 29,50 - 39,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Voormalig Kensington-zanger Eloi Youssef keert terug op het podium met Orkest Kamerata Zuid. Dit bijzondere concert markeert de langverwachte terugkeer van Eloi Youssef naar het podium, voor het eerst sinds zijn tijd met Kensington. Na een periode van afwezigheid zal Eloi zijn onmiskenbare stem weer laten horen, dit keer in een geheel nieuwe muzikale context.Eloi zal een nieuwe dimensie toevoegen aan de klassieke uitvoeringen van Orkest Kamerata Zuid. Samen hebben zij een bijzonder programma samengesteld. Van odes aan tijdloze artiesten tot eigentijdse composities; het repertoire belooft een unieke mix van stijlen en emoties.“Ik kijk er erg naar uit om weer het podium op te stappen, ik heb het zingen gemist, en het is des te leuker om dat weer te mogen doen in deze nieuwe vorm!” aldus Eloi. Zijn terugkeer belooft een speciaal moment te worden, zowel voor zijn trouwe fans als voor liefhebbers van nieuwe muzikale ervaringen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Schouwburg Concertzaal Tilburg in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Schouwburg Concertzaal Tilburg in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eloi Youssef & Kamerata Zuid in Schouwburg Concertzaal Tilburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws