concert: Shantel & Bucovina Club Soundsystem in Burgerweeshuis op VRIJDAG 29 NOVEMBER 2024

VR.
29 NOV
SHANTEL & BUCOVINA CLUB SOUNDSYSTEM Concertzaal, 20:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Shantel & Bucovina Club Soundsystem in Burgerweeshuis
Tickets Shantel & Bucovina Club Soundsystem:
Weet waar je koopt!
vr 29 nov
Burgerweeshuis, Deventer
€ 25,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Duitse producer en muzikant Shantel is de pionier en stuwende kracht achter de balkan beat-rage die opkwam in de jaren ’00 en nog altijd lijkt voort te duren. Samen met zijn opzwepende begeleidingsband komt hij Doornroosje op zijn kop zetten.

Met zijn megahit ‘Disko Partizani’ van het gelijknamige album, bracht Shantel in 2007 balkan beats naar de mainstream. De hossende mix van woeste polka’s, traditionele Slavische muziek, Jiddische klezmer, Ottomaanse Čoček en de nodige electronische invloeden weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te krijgen. Samen met zijn opzwepende begeleidingsband Bucovina Club Soundsystem gaat dat vanavond ongetwijfeld weer gebeuren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Burgerweeshuis in Deventer. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Burgerweeshuis in Deventer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Shantel & Bucovina Club Soundsystem in Burgerweeshuis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten