concert: Bilderbuch in Doornroosje op VRIJDAG 29 NOVEMBER 2024

  • Bilderbuch
    Lollapalooza Berlijn 2016 - Zondag
  • Bilderbuch
    Lollapalooza Berlijn 2016 - Zondag
VR.
29 NOV
BILDERBUCH Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Bilderbuch
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bilderbuch in Doornroosje
Tickets Bilderbuch:
Weet waar je koopt!
vr 29 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Oostenrijkse rockband Bilderbuch is al actief sinds 2005. Met een eigen sound waarbinnen ze graag het experiment opzoeken werken ze gestaag aan internationaal succes, ook buiten de Duitstalige landen.
 

Hoewel het viertal aanvankelijk begon als pop/rockband zijn ze tegenwoordig veel meer dan dat. Ze flirten graag met stijlen als hiphop, elektronische muziek  en punk en dat zorgt ervoor dat Bilderbuch ook buiten hun eigen landsgrenzen successen oogst. In de tussentijd brachten ze maar liefst zeven albums uit.
In 2022 bracht Bilderbuch hun laatste album ‘Gelb is das Feld’ uit en een jaar later kwamen ze ook met een nieuwe EP genaamd ‘Sofpower’. Een liveoptreden van deze mannen staat synoniem voor een energiebom op het podium.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bilderbuch in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bilderbuch

Foto Bilderbuch te Lollapalooza Berlijn 2016 - Zondag Foto Bilderbuch te Lollapalooza Berlijn 2016 - Zondag Foto Bilderbuch te Lollapalooza Berlijn 2016 - Zondag Foto Bilderbuch te Lollapalooza Berlijn 2016 - Zondag Foto Bilderbuch te Lollapalooza Berlijn 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 5 foto's van Bilderbuch

Gerelateerde concerten