concert: Goat Girl in EKKO op MAANDAG 14 OKTOBER 2024

  • Goat Girl
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag
  • Goat Girl
    Goat Girl - 14/05 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
MA.
14 OKT
GOAT GIRL 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Goat Girl
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Goat Girl in EKKO
Tickets Goat Girl:
Weet waar je koopt!
ma 14 okt
EKKO, Utrecht
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Goat Girl is terug met de nieuwe plaat ‘Below the Waste’, waarop ze een dynamisch en soms haast filmisch geheel neerzetten. Vanaf hun titelloze debuut (2018), naar de escapistische wereld van het tweede album ‘On All Fours’(2021), betreedt het trio uit Zuid-Londen, bestaande uit Rosy Jones, Lottie Pendlebury en Holly Mullineaux, hun meest zelfverzekerde tijdperk in 2024. Mede-geproduceerd door John ‘Spud’ Murphy (bekend van black midi’s Cavalcade en meer recentelijk Lankum’s Mercury-genomineerde False Lankum), is de aanpak van Goat Girl op Below the Waste zelfverzekerd en volwassen, met behoud van een speels gevoel van nieuwsgierigheid en verwondering. Dieper ingaand op de extremen van hun kenmerkende geluid, zorgde Spud’s kennis, enthousiasme en geduld voor een veilige haven om de ambitieuze plannen van Goat Girl tot leven te brengen. Vakkundig wevend tussen uiteenlopende elementen van uitgestrekte noise-rock, delicate folkexperimenten en bevredigende synth-pop, is hun unieke combinatie van stijlen en onorthodoxe opnamemethoden een bewijs van hun nieuwe productiestijl.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Goat Girl in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Goat Girl

Foto Goat Girl te Goat Girl - 14/05 - Paradiso Foto Goat Girl te Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag Foto Goat Girl te Goat Girl - 14/05 - Paradiso Foto Goat Girl te Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag Foto Goat Girl te Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag Foto Goat Girl te Goat Girl - 14/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 17 foto's van Goat Girl

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen