concert: Amadou & Mariam in Melkweg op DONDERDAG 05 SEPTEMBER 2024

  • Amadou & Mariam
    Mawazine 2013
    © Jasper van Vugt
DO.
05 SEP
AMADOU & MARIAM 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Amadou & Mariam
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Amadou & Mariam in Melkweg
Tickets Amadou & Mariam:
Weet waar je koopt!
do 05 sep
Melkweg, Amsterdam

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het muzikale echtpaar Amadou & Mariam maakt al meer dan veertig jaar samen muziek die wereldwijd geliefd is. In 1991 bracht het stel voor het eerst hun nummers uit op cassette, waarna ze werden uitgenodigd om op te treden in Parijs. Het album ‘Dimanche a Bamako’ was een groot succes en leidde tot tournees, prijzen en bekendheid door heel Afrika en Europa. Met hun inmiddels gouden status als ambassadeurs van Malinese en Afrikaanse muziek, treden ze op de grote stages van de wereld en festivals als Glastonbury.

Het duo staat bekend om hun eclectische fusie van genres met traditionele en moderne instrumenten. De afgelopen jaren heeft dat geleid tot samenwerkingen met o.a. Damon Albarn (Blur), Manu Chao, Santigold, Sofi Tukker en The Yeah Yeah Yeahs. Vandaag de dag heeft het tweetal een mooie discografie opgebouwd, waar in februari de nieuwe EP ‘Mon Amour Mon Chéri’ bijkwam.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Amadou & Mariam in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Amadou & Mariam

Foto Amadou & Mariam te Mawazine 2013 Foto Amadou & Mariam te Mawazine 2013 Foto Amadou & Mariam te Mawazine 2013 Foto Amadou & Mariam te Mawazine 2013
 
Bekijk alle 4 foto's van Amadou & Mariam

Gerelateerd nieuws