concert: wh^rl in Vera op WOENSDAG 12 JUNI 2024

  • Space Siren
    Woot!Woot!Woolf 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Space Siren
    Woot!Woot!Woolf 2013
    © Gertjan van der Loo
WO.
12 JUN
WH^RL Mainstage, 20:45 uur Vera, Groningen
2024
Hoofdprogramma wh^rl
Voorprogramma Space Siren
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets wh^rl in Vera
Tickets wh^rl:
Weet waar je koopt!
wo 12 jun
Vera, Groningen
€ 5,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Plaatpresentatie.

Jurgen Veenstra (Avery Plains, Moan, Moonlizards) maakt zijn solodebuut met wh^rl, een album waarin hij zich niet langer verschuilt achter groots geluid, maar een zachtere kant laat horen met pure en tedere lo-fi. De ongetrainde luisteraar zou het singer-songwriter noemen, maar de muziek gaat veel dieper dan dat. Het album is gevuld met decennia aan levenservaring, met invloeden van indierock, folk, blues, noise en ambient.

Na langere tijd radiostilte, laten de special guests van de avond en tevens Nederlandse indie legendes Space Siren eindelijk weer wat van zich horen. In 2023 brachten zij een nieuw album, DGDABE, uit. Met gelaagde gitaren en een zoete stem lokt de band je naar binnen. Space Siren is humeurig zonder zwaar te zijn, de muziek klinkt alsof ze heel goed weten wat ze doen, maar dat geheim zullen ze nooit verklappen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vera in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat wh^rl in Vera plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Space Siren

Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013
 
Bekijk alle 5 foto's van Space Siren

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen