concert: Lo Moon in Bitterzoet op MAANDAG 11 NOVEMBER 2024

  • Lo Moon
    Metric - 06/02 - TivoliVredenburg
    © Marc de Jong
  • Lo Moon
    Metric - 06/02 - TivoliVredenburg
    © Marc de Jong
MA.
11 NOV
LO MOON 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Lo Moon
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lo Moon in Bitterzoet
Tickets Lo Moon:
Weet waar je koopt!
ma 11 nov
Bitterzoet, Amsterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Voor een groep mensen die uit allerlei verschillende hoeken van de wereld komt, kan muziek als een universele taal fungeren. Lo Moon is er een perfect voorbeeld van. De ontmoetingsplaats van de vierkoppige indierockband was uiteindelijk Los Angeles, met als oprichter leadzanger Matt Lowell. In 2018 debuteerde de band met hun titelloze album, welke linea recta lovende kritieken ontving van onder meer The New York Times, Billboard en NME. Het is een album waarop debuutsingle 'Loveless' een weldadige basis legt, waardoor indie en electronica elkaar ontmoeten vol met dromerige gitaarlijnen en resonerende synths. Nu is hun derde album 'I Wish You Way More Than Luck' een feit, en word je opnieuw hartelijk uitgenodigd in het sonische universum van Lo Moon.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Bitterzoet in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Bitterzoet in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lo Moon in Bitterzoet plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Lo Moon

Foto Lo Moon te Metric - 06/02 - TivoliVredenburg Foto Lo Moon te Metric - 06/02 - TivoliVredenburg Foto Lo Moon te Metric - 06/02 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 3 foto's van Lo Moon