concert: Tomorrowland Our Story in Ziggo Dome op VRIJDAG 18 OKTOBER 2024

VR.
18 OKT
TOMORROWLAND OUR STORY 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tomorrowland Our Story in Ziggo Dome
Tickets Tomorrowland Our Story:
Weet waar je koopt!
vr 18 okt
Ziggo Dome, Amsterdam

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 18 oktober viert Tomorrowland zijn 20-jarig jubileum met een betoverende "Our Story-show" in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Fans van over de hele wereld kunnen een magisch spektakel en een reis door 20 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland verwachten. De line-up wordt niet bekendgemaakt en blijft een verrassing tot de avond zelf. Op het podium verschijnen de bekendste elektronische artiesten die hun meest iconische nummers draaien. Fans krijgen een unieke show te zien, gecreëerd door het creatieve team achter Tomorrowland en begeleid door de Symphony of Unity, een symfonisch orkest inclusief vocalisten die klassieke en elektronische muziek live verenigen. Alle opbrengsten van "Our Story 2024" gaan naar de Tomorrowland Foundation die kinderen en jongeren over de hele wereld ondersteunen. De reguliere kaartverkoop voor Tomorrowland presents Our Story 2024 start vrijdag 19 april

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ziggo Dome in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tomorrowland Our Story in Ziggo Dome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]