concert: Fink in Doornroosje op DONDERDAG 31 OKTOBER 2024

  • Fink
    Lowlands 2014 - dag 3
    © Irwan Notosoetarso
  • Fink
    Rockin Park 2012
    © Arend Jan Hermsen
DO.
31 OKT
FINK 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Fink
Concert uitverkocht
Fink in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 31 okt
Fink
Doornroosje, Nijmegen
€ 36,00

EXTRA INFORMATIE

Engelsman Fink (1972) begon zijn carrière als dj in de underground dancewereld van Bristol en Londen. Hij leerde zichzelf produceren en songschrijven en bracht in 1997 zijn elektronische debuutalbum ‘Fink Funk’ uit via het gerenommeerde dancelabel Ninja Tune Records, opgevolgd door het eveneens elektronische album ‘Fresh Produce’ in 2000.

En alhoewel hij succesvol was in de dancewereld, ging Fink door een artistieke midlifecrisis in de jaren ’00: hij voelde zich niet langer thuis in de Londense clubscene en was op zoek naar meer diepgang. Na diverse schrijfsessies als producer – hij werkte o.a. met Amy Winehouse – wist hij het zeker: hij ging een akoestisch album maken.
Zo ontstond in 2006 langspeler ‘Biscuits For Breakfast’, waarop hij genres als indie, folk en pop verkende, maar hij vooral ver weg bleef van zijn eerder zo geliefde elektronische muziek. Zijn grote doorbraak volgde in 2011 met het album ‘Perfect Darkness’, waarmee hij een grote internationale fanbase verwierf en onder andere geboekt werd op festivals als Lowlands. Nieuwe muziek in de vorm van een nieuw album is in aantocht en we zijn verheugd hem te mogen verwelkomen in Doornroosje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fink in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Fink

Foto Fink te Rockin Park 2012 Foto Fink te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Fink te Fink - 22/10 - Het Concertgebouw Foto Fink te Fink - 21/11 - AFAS Live Foto Fink te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Fink te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag
 
Bekijk alle 39 foto's van Fink

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws