concert: Saman Amini in Merleyn op DONDERDAG 21 NOVEMBER 2024

DO.
21 NOV
SAMAN AMINI 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Saman Amini
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Saman Amini in Merleyn
Tickets Saman Amini:
Weet waar je koopt!
do 21 nov
Merleyn, Nijmegen
€ 12,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Theatermaker en muzikant Saman Amini komt naar Nijmegen met zijn nieuwe show Onaantastbaar. In dit theatraal concert doorbreekt hij een van de grootste taboes van onze tijd: depressie en de verwoestende impact ervan. Onaantastbaar verweeft rauwe en kwetsbare songs uit diverse muziekgenres, van conscious hiphop tot melodieuze pop. Puttend uit zijn eigen ervaringen nodigt Saman de luisteraar uit om zowel eigen worstelingen als die van de medemens te omarmen en het taboe rondom depressie te doorbreken.

Saman Amini boekte eerder succes met ‘Saman Amini’s Integratieplan’, ‘A Seat At The Table’ en ‘Samenloop van Omstandigheden’ en toont steeds zijn veelzijdigheid als artiest. Hij beweegt moeiteloos tussen muziek, theater en cabaret. Afgelopen jaar won hij de Charlotte Köhlerprijs voor onder meer zijn aangrijpende songteksten en vercheen zijn eerste EP ‘Rebel Met Een Reden’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Merleyn in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Saman Amini in Merleyn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten