concert: Tengger in Merleyn op DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2024

DO.
26 SEP
TENGGER 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Tengger
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tengger in Merleyn
Tickets Tengger:
Weet waar je koopt!
do 26 sep
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Geworteld in eeuwenoude Koreaanse muziektradities hanteert TENGGER een zeer tactiele benadering van dronemuziek waarbij de ziel wordt blootgelegd met organisch klinkende elementen zoals harmonium, drummachine en vocale improvisatie.

De mix van folk, drones en krautrock neemt luisteraars mee op een transcendente reis, waarbij hypnotiserende ritmes en etherische melodieën samensmelten tot een meeslepend geluidslandschap. Elk nummer is doordrenkt van diepe emotionele resonantie en culturele betekenis, waardoor een brug wordt geslagen tussen het verleden en het heden. Live wordt het duo bijgestaan door Raai, de zoon van Itta en Marqido.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Merleyn in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tengger in Merleyn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe gaan