event: Emulate - Drum 'n Bass - Day Rave in Manifesto op ZATERDAG 18 MEI 2024

ZA.
18 MEI
EMULATE - DRUM 'N BASS - DAY RAVE 20:00 uur Manifesto, Hoorn
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Emulate - Drum 'n Bass - Day Rave in Manifesto
Tickets Emulate - Drum 'n Bass - Day Rave:
Weet waar je koopt!
za 18 mei
Manifesto, Hoorn
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Als opkomende kracht in West-Friesland brengen wij de rauwe energie van drum ’n bass naar Manifesto Hoorn. Homebass en Drum Embrace slaan de handen ineen en presenteren onze eerste editie: Emulate, een onvergetelijke ervaring die je meesleurt in de euforische wereld van drum ’n bass. Een community, een plek waar je je kunt verliezen in de muziek en je kunt verbinden met andere liefhebbers van dit unieke muziekgenre.

Op zaterdag 18 mei 2024 transformeren we Manifesto Hoorn tot een bron van energie en extase. Ben jij er klaar voor? Kom dan naar Emulate en beleef de magie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Manifesto in Hoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Manifesto in Hoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Emulate - Drum 'n Bass - Day Rave in Manifesto plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Clueless, First Person, Polymathic, Synoxis, T & Sugah

Foto Clueless te Finale Grote Prijs - 8/12 - Melkweg Foto Clueless te Finale Grote Prijs - 8/12 - Melkweg Foto Clueless te Bevrijdingsfestival Overijssel 2008 Foto Clueless te Finale Grote Prijs - 8/12 - Melkweg Foto Clueless te Bevrijdingsfestival Overijssel 2008
 
Bekijk alle 5 foto's van Clueless

Gerelateerd nieuws