concert: Hef in TivoliVredenburg op VRIJDAG 13 SEPTEMBER 2024

  • Hef
    Rolling Loud Rotterdam 2023
    © Charles Batenburg
  • Hef
    Rolling Loud Rotterdam 2023
    © Charles Batenburg
VR.
13 SEP
HEF Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Hef
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Hef in TivoliVredenburg
Tickets Hef:
Weet waar je koopt!
vr 13 sep
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 26,35

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Rotterdamse rapper Hef brak in 2009 door met zijn debuutalbum Hefvermogen, inmiddels een klassieke plaat in de nederhop. Met zijn stijl die tegelijk laidback en rauw is, krijgt hij respect van zowel recensenten als de straat. Vijftien jaar na Hefvermogen is hij nog steeds relevant: op zijn nieuwe album Bloed Is Dikker Dan Water (2023) dropt Hef meer wijsheden per nummer dan andere rappers op een hele plaat, en dan verkocht hij in maart 2024 ook nog de RTM Stage van Ahoy uit met zijn jubileumshow. Het is zoals Hef zelf al zegt in openingstrack Fontein: Je kan niet om me heen / Ik ben die hele guy.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hef in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Hef

Foto Hef te Rolling Loud Rotterdam 2023 Foto Hef te Rolling Loud Rotterdam 2023 Foto Hef te Rolling Loud Rotterdam 2023 Foto Hef te Rolling Loud Rotterdam 2023 Foto Hef te Rolling Loud Rotterdam 2023 Foto Hef te WOO HAH x Rolling Loud 2022 - Zondag
 
Bekijk alle 9 foto's van Hef

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws