concert: The Flabbies in Cinetol op WOENSDAG 27 NOVEMBER 2024

WO.
27 NOV
THE FLABBIES 20:00 uur Cinetol, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma The Flabbies
Toegang €19

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The Flabbies, opgericht in 2015 door jeugdvrienden Oğuz Kont en Sarp Dağlar Şahin, maakt een mix van instrumentale shoegaze en post-rock. Gevestigd in Istanbul, kregen ze zowel lokale als internationale erkenning met hun debuutalbum "Back in Town", wat leidde tot een rol in een FIAT-reclame in 2018. Bekend om hun serene melodieën en etherische soundscapes, ontwikkelden ze zich in 2022 tot een trio met drummer Can Sürmen en brachten ze hun tweede album "ALIVE" uit, een genre overstijgende fusie van disco, shoegaze en psychedelische klanken. Met een nieuwe EP in het verschiet voor hun Europese tournee, blijven The Flabbies onderzoeken en vernieuwen, en nodigen ze luisteraars uit voor een spannende reis door hun evoluerende muzikale landschap.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cinetol in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cinetol in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Flabbies in Cinetol plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]