concert: Dirty Sound Magnet / Light By The Sea in De Piek op VRIJDAG 03 MEI 2024

VR.
03 MEI
DIRTY SOUND MAGNET / LIGHT BY THE SEA 21:00 uur De Piek, Vlissingen
2024
Toegang VVK €12,- / Aan de deur €15,-

EXTRA INFORMATIE

Dirty Sound Magnet is een psychedelisch powerrock-trio uit Fribourg, Zwitserland. Hoewel het DNA van de band is terug te voeren tot de jaren 60 en 70 ‘Golden Age of Rock’ is de band niet bepaald retro. De muzikanten laten zich inspireren door hedendaagse kunstenaars en moderne productietechnieken en verleggen grenzen naar eigen inzicht. Het resultaat is persoonlijk, uniek en origineel.

Light by the Sea
Het muzikale project van Davy Knobel en Eszter Anna Baumann is een mix van artrock-, avant-garde- en folkmuziekelementen met een pakkende popsfeer. Afgelopen winter namen ze hun eerste singles op en duiken ze opnieuw de studio in voor hun aankomende debuutalbum. Geïnspireerd door hun muzikale rolmodellen, waaronder Dead Can Dance en U2, brengen ze een uniek geluid in kaart van zelfontdekking en zelfrealisatie in hun artistieke rijk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Piek in Vlissingen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Piek in Vlissingen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dirty Sound Magnet / Light By The Sea in De Piek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals