concert: Elvira + Support in Patronaat op VRIJDAG 07 JUNI 2024

VR.
07 JUN
ELVIRA + SUPPORT Café (Stage 3), 19:30 uur Patronaat, Haarlem
2024
Hoofdprogramma Elvira
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Elvira + Support in Patronaat
Tickets Elvira + Support:
Weet waar je koopt!
vr 07 jun
Patronaat, Haarlem
€ 10,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Elvira, een opkomend muzikaal talent, veroverde harten sinds april 2022 met haar betoverende producties en authenticiteit. Gewapend met slecht een midi-controller en haar stem, maakte ze indruk tijdens haar debuut in stage 1 van Patronaat. Na optredens op festivals en intieme shows, inclusief Paradiso Amsterdam, bereidt ze zich nu voor op het uitbrengen van haar debuutalbum “Am I Even Thinking?” in juni. Ze nodigt luisteraars uit om deel uit te maken van haar reis en de start van een nieuw hoofdstuk te vieren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Patronaat in Haarlem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Patronaat in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Elvira + Support in Patronaat plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]