concert: Club Nights: HARD GAAN! // Dual Damage & Heavy Resistance in Xinix op ZATERDAG 19 OKTOBER 2024

ZA.
19 OKT
CLUB NIGHTS: HARD GAAN! // DUAL DAMAGE & HEAVY RESISTANCE 22:00 uur Xinix, Nieuwendijk
2024
Hoofdprogramma Dual Damage Heavy Resistance
Toegang DEURVERKOOP
€29,-
VOORVERKOOP
€23,50
LEDEN VERKOOP
€20,-

EXTRA INFORMATIE

Zijn wij inmiddels bijgekomen van de eerste (uitverkochte) editie van Hard Gaan? Mooi! Want hier komt nummer twee! 19 oktober 2024 zal hardstyle duo Dual Damage ervoor zorgen dat alle glazen van de bar af schudden. Maar dat is nog niet alles wij hebben hier ook nog een mooie support act bij in de vorm van “Heavy Resistance”.

Dual Damage, bestaande uit het dynamische duo Thijs Rooijakkers en Jesper Habraken, heeft in 2023 de hardstyle scene gedomineerd en belooft in 2024 de intensiteit naar een nog hoger niveau te tillen! Met tracks zoals “Hiding” ( kleine 2,3 miljoen Spotify streams), en hun eigen evenement “Get Wrecked” dat binnen 10 minuten was uitverkocht, is Dual Damage niet te stoppen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Xinix in Nieuwendijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Xinix in Nieuwendijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Club Nights: HARD GAAN! // Dual Damage & Heavy Resistance in Xinix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals