concert: De Kraaien in Xinix op ZATERDAG 06 APRIL 2024

  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
ZA.
06 APR
DE KRAAIEN 21:00 uur Xinix, Nieuwendijk
2024
Hoofdprogramma De Kraaien
Toegang DEURVERKOOP
€22,-
VOORVERKOOP
€17,50
LEDEN VERKOOP
€15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 06 april 2024.
Dat is 21 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Xinix Poppodium maakt zich op voor een historisch moment, want voor de allereerste keer zullen de iconische Haagse gemaskerde hiphoppers, De Kraaien, ons heilige podium betreden!

Na jarenlang succes en hits, waaronder de iconische “Ik Vind Je Lekker” en succesvolle collab releases met Haagse DJ’s: CharlyLownoise (Pony-Remix) en DJ Outsiders (1 Team en Huichelaar) hebben De Kraaien een moment gevonden om een nieuw album uit te brengen. Dit album brengt het nieuwe geluid van Bernd Gansebev ensuperproducer Niels Zuiderhoek waarop ook artiesten zoals Emmaly Brown, Botje, HansGlock, Mastah Mic e.a. te horen zullen zijn. Dit nieuwe geluid klinkt natuurlijk als een uitstekende reden voor een bezoek aan het prachtige Doornseweg 2B!

Dus, zet een dikke cirkel om de datum in je agenda, zorg ervoor dat je schoenveters stevig vastzitten, en bereid je voor op een avond waar wij met zijn allen tot in de diepe uurtjes losgaan!

Foto's van De Kraaien

Foto De Kraaien te Baroeg Open Air 2022 Foto De Kraaien te Waterpop 2022 Foto De Kraaien te Baroeg Open Air 2022 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te Baroeg Open Air 2022 Foto De Kraaien te Vestrock 2019
 
Bekijk alle 36 foto's van De Kraaien

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws