concert: De Janse Bagge Bend in ECI Cultuurfabriek op ZATERDAG 14 DECEMBER 2024

  • De Janse Bagge Bend
    Pinkpop Classic 2010
    © Erik Luyten
  • De Janse Bagge Bend
    Pinkpop Classic 2010
    © Erik Luyten
ZA.
14 DEC
DE JANSE BAGGE BEND 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2024
Hoofdprogramma De Janse Bagge Bend
Toegang 23,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Janse Bagge Bend keert wegens succes terug naar de ECI!

Meer dan 40 jaar geleden begon het avontuur van de Janse Bagge Bend. Een band die het geluk had een top 10 hit te scoren in Nederland en België. “Sollicitere” was in 1983 de eerste Limburgtalige hit en dus kan Janse Bagge met trots de “Mooder van de Dialectpop” worden genoemd. Ze stonden er meteen mee op Pinkpop en hebben sindsdien een grote schare fans. Al die jaren is een optreden van de band een feest en het is leuk om te zien dat steeds weer nieuwe generaties langskomen om eens lekker te genieten van een leuke show.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van ECI Cultuurfabriek in Roermond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Janse Bagge Bend in ECI Cultuurfabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van De Janse Bagge Bend

Foto De Janse Bagge Bend te Pinkpop Classic 2009 Foto De Janse Bagge Bend te Pinkpop Classic 2009 Foto De Janse Bagge Bend te Pinkpop Classic 2010 Foto De Janse Bagge Bend te Pinkpop Classic 2009 Foto De Janse Bagge Bend te Pinkpop Classic 2007 Foto De Janse Bagge Bend te Pinkpop Classic 2010
 
Bekijk alle 15 foto's van De Janse Bagge Bend